
هر فرد با دیگری متفاوت است و نمیتوان رژیمی واحد را برای همه پیشنهاد کرد. با این حال فواید سلامتی و تغذیهای زیادی در مورد رژیمهای گیاهخواری و وگن دیده شده که ارزش بررسی کردن دارند. در نهایت این که آيا رژیم گیاهخواری برای شما مناسب است یا نه، کاملاً به خودتان بستگی دارد.
- بیش از ۲۰۰۰۰ داروی مختلف شامل استروید، آنتیبوتیک، هورمونهای رشد و دیگر داروهای مربوط به حیوانات وجود دارد که به دامها داده میشود. با مصرف محصولات این حیوانات، این داروها هم وارد بدن مصرفکنندگان آنها میشوند و خطرات ناشی از مصرف دست دوم این داروها اثباتشده است.
– باکتریها، ویروسها و کرمهای خطرناکی وجود دارند که ممکن است وجود آنها در بدن حیوانات طبیعی باشد و خطرناک محسوب نشود. هنگام مصرف گوشت این حیوانات، ارگانیسمهای داخل آن نیز خورده میشوند. این ریزموجودات در غذاهای گیاهی هم وجود دارند اما تعداد و خطر آنها برای سلامت انسان بسیار کمتر است و قابل مقایسه با محصولات حیوانی نیست.
– خوردن گوشت، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد که در آمریکا اولین دلیل مرگ زنان و مردان است. تحقیقات نشان میدهد افرادی که اکثر زندگیشان رژیم گیاهخواری داشتند، ۲۴ درصد کمتر و افرادی که بیشتر زندگیشان وگن بودهاند، ۵۷ درصد کمتر از کسانی که گوشت مصرف میکنند دچار بیماریهای قلبی میشوند.

– رژیمهای گیاهخواری که مصرف سبزیجات و میوه در آنها پررنگتر است میتوانند در برابر بیماریهایی مانند دیابت و ایست قبلی هم مؤثر باشند. افراد غیر گیاهخوار نسبت به گیاهخواران بین ۲۰ تا ۳۰ درصد بیشتر در خطر حملهی قلبی قرار دارند.
– بیشتر گوشتهای پختهشده، ترکیبات سرطانزا در خودشان به وجود میآورند. از تمامی مواد طبیعی که باعث پیشگیری از ابتلا به سرطان میشوند مانند ویتامین C، B-17، بتاکراتن و NDGA هیچ کدام در محصولات حیوانی پیدا نشدهاند. تحقیقات نشان داده که رژیمهای گیاهخواری و رژیمهایی که در آن از میوه و سبزی فراوان استفاده میشود تا حد زیادی میتواند شانس ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
– رابطهی مستقیمی میان مصرف گوشت و ابتلا به بیماریهای تحلیلبرنده مانند پوکی استخوان، سنگ کلیه، دیابت، سنگ کیسه صفرا، سفتشدگی بافتها، آرتروز و ورم لثه وجود دارد.
– احتمال میرود که آکنه و جوش صورت با مصرف گوشت بیشتر شود.
– بر اساس تحقیقات، گیاهخواران معمولاً لاغرتر از گوشتخواراناند.
– حفظ سلامت رودهها در سلامت کلی بدن بسیار اهمیت دارد و محصولات حیوانی و گوشت میتوانند باعث فاسد شدن لایههای درونی روده شوند.
– غذاهای گیاهی با سرعت بیشتری در روده حرکت میکنند که زمان کمتری برای فاسد شدن و ایجاد بیماری در بدن به آنها میدهد.
– فیبر میتواند چربیهای اضافی را جذب و رودهها را تمیز کند که در نهایت به گوارش بهتر و سریعتر میانجامد. غذاهای گیاهی نسبت به گوشت، مرغ و لبنیات، فیبر بیشتری دارند.
– گوشت شامل بعضی مواد دفعی حیوانات مانند آدرنالین، اسید یوریک و اسید لاکتیک میشود. مهمترین دلیل «طعم» همبرگر به غیر از چاشنیها، مزهی خون و ادرار به جامانده از حیوان در گوشت اوست.
منبع : vegetarian nation
برای این نوشته 0 نظر ثبت شده است